В процес 51 Приключени 1714

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Улично осветление

Начало
15.01.2021
ID:
595

Здравейте, уличното осветление (от новопоставените лампи) не работи. Намиращо се в задната страна на вх В. на ул. Хаджи Дим Стоилов 4 (до гаражите) Благодаря, успешна година.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Отпадъци

Начало
15.01.2021
ID:
594

Здравейте бих желала да ми бъде даден варел за отпадъци .Защото не е редно да си пмашам данъците като добросъвестен гражданин.А да изхвърлям отпадъците си като отчелник.Или да ми бъде подмене стария защото е много тежък а момчетата от почистастващата фирма отказават да коментират Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

ВИЛНА ЗОНА ПАРАКОЛОВО

Начало
13.01.2021
ID:
593

Собствениците на ВИЛИ от вилна зона ПАРАКОЛОВО град Асеновград. Уважаеми г-н Кмет / общински съветници / От много години насам има съществуващи вили във вилна зона на гр.Асеновград който са много на брой(над 200бр). Има постоянно живеещи и обитаващи вили във вилната зона на гр. Асеновград но, няма изградена инфраструктура като, електричество, водопровод и път. Не е нормално в 21 век в ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ във вилна зона на гр.Асеновград да е без ТОК И ВОДА. Много от вилите се намират по пътя за Мулдавският манастир „Света Петка“, който се посещава от много туристи. Всички жители на общината и собственици на вили желаят да се развиваме като Туристическа Дестинация, предвид уникалната ни природа. Знаем, че преди няколко месеца са отпуснати МИЛИОНИ за Мулдавският манастир. Благодарим!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

За поставените гаражи

Начало
13.01.2021
ID:
592

Здравейте,имаме предложение за поставените гаражи.Преди време комисия мина и налепи с бележки изоставените коли.Премахнаха ги! Сега същата комисия да провери тези гаражи за какво се ползват.Има хора с по 2-3 гаража пълни с покъщнина,с дърва,строителни скелета,на друг адрес,а не там където живее.Колите им пак отвън.По този начин други хора искат да си сложат гараж и не могат.Предложението е да има по един гараж на семейство и то на адрес,където живее!Няма място за паркиране,а те си ползват гаражите за складове.Да бъдат принудени да си премахнат гаражите,ако са на друг адрес или не се ползват по предназначение.Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непочистени улици

Начало
12.01.2021
ID:
591

Здравейте, искам да Ви обърна внимание на чистотата (ТАКАВА ЛИПСВА) на улиците в квартал Свети Георги! По цялото протежение на улица Винарска от ЦДГ Бако Динчо, към вътрешността на квартала, не е почиствано повече от половин година. Улицата е в критично състояние, пълна с боклуци, листа, животински фекалии. Същото е и в парковете наоколо, този на ул. Асенова крепост (в окаяно състояние), този на кварталния клуб Свети Георги (клуба на Пальо), където и детските съоражения са е плачевно състочние-листа, боклуци, животински фекалии. тези, на които им е възложено да почистят споменатите улици и паркове пушат цял ден цигари, угарките, на които изхвърлят на същите тези улици и паркове, а при опит да им се направи забележка се правят, че не разбират български или се карат на "ромски" език.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Предложение за проект ОУП

Начало
12.01.2021
ID:
590

Здравейте,живущите в блок 12 и 13 на жк Баделема имаме предложение за проекта за ОУП на Асеновград. Става въпрос за една тясна улица между блокове 12 и 13 в квартала.Преди няколко години тя е била път без изход и е служила единствено за живеещите в тези блокове да се придвижват с автомобилите.След като е започнало застрояване на нови къщи в горната част на жк Баделема,тази улица е насипана с насипен материал в горната част от някои новодомци.От тук се качват тежкотоварни камиони,бетоновози,бетонпомпи.Разбиха улицата,блоковете се тресат.Искаме да се забрани минаването на товарни автомобили.Трябва да се постават знаци и улично осветление.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Незаконно изграждане на тоалетна

Начало
11.01.2021
ID:
589

През декември 2020 г. Козметичното студио на посоченият адрес изгради тоалетно помещение на не позволено място, като за целта пробиха дупка в общите части на избените помещения на блока.След месец ремонтите продължиха. С днешна дата в студиото се извършват ремонти които нарушават общественият ред. Не се спазват определените часове за вдигане на шум.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Дупка

Начало
11.01.2021
ID:
587

След над 2 години чакане, така ни ремонтираха дупката, която е близо до входната ни врата. Отделно пешеходците получават безплатна баня при дъжд.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасно дърво

Начало
11.01.2021
ID:
586

Здравейте, Пиша ви във връзка със сигнал №349: https://signals.asenovgrad.bg/bg/signals/view/349 Сигналът беше отбелязан като приключен успешно и дървото като премахнато, но всъщност то не е премахнато. Продължава да бъде опасно. Бихте ли проверили и предприели мерки? Благодаря предварително!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
10.01.2021
ID:
585

Неработещо улично осветление на ул. Тинтява срещу номер 1. Осветлението се включва и изключва през неопределено време, като по-голяма част от времето не свети.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител