В процес 49 Приключени 1719

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Нерегламентирано сметище

Начало
19.02.2021
ID:
662

През последните 1-2 месеца отивам на панорамната площадка между Асенова крепост и с. Лясково да снимам залеза. Още при първото ходене забелязах боклуците там (около площадката), но със всяко следващо ходене те бяха повече.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Неработещо осветление

Начало
18.02.2021
ID:
660

Уличното осветление периодично спира да работи. Една от лампите , която се намира на ул. Стою Шишков (преди стълбите) постоянно свети и загасва (когато работи въобще). Моля Ви вземете мерки, подаваме сигнал за пореден път за едно и също нещо, не е приятно да седим на тъмно, особено в този район на града.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

вилна зона ПАРАКОЛОВО

Начало
17.02.2021
ID:
659

Собствениците на ВИЛИ от вилна зона ПАРАКОЛОВО град Асеновград. Уважаеми г-н Кмет / общински съветници / От много години насам има съществуващи вили във вилна зона на гр.Асеновград който са много на брой(над 200бр). Има постоянно живеещи и обитаващи вили във вилната зона на гр. Асеновград но, няма изградена инфраструктура като, електричество, водопровод и път. Не е нормално в 21 век в ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ във вилна зона на гр.Асеновград да е без ТОК И ВОДА. Много от вилите се намират по пътя за Мулдавският манастир „Света Петка“, който се посещава от много туристи. Всички жители на общината и собственици на вили желаят да се развиваме като Туристическа Дестинация, предвид уникалната ни природа. Знаем, че преди няколко месеца са отпуснати МИЛИОНИ за Мулдавският манастир. Благодарим!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Висящи кабели

Начало
17.02.2021
ID:
658

Здравейте, имам следният проблем. Работя в аптека Марешки на адрес площад България 2. Преди около месец фирма доставчик прекарвайки някаква услуга на живущите над аптеката в блока, оставиха да висят свободно три кабела на три места до витрините на аптеката. Не реагирахме веднага, защото помислих че продължават ремонтните дейности. Но кабелите бяха оставени така, което от една страна предизвиква страх и недоволство на пациентите, постоянни забележки към нас. И освен това от няколко вечери при силен вятър, и блъскането на кабелите по витрините се активира СОТ-а, при което поради факта, че съм контактно лице ме будят в малките часове. Опитах да реша въпроса чрез съседите, но те отказват съдействие и дори търпим критики, обиди и скандали!!! Моля за съдействие!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Неработещи улично осветление

Начало
16.02.2021
ID:
657

Около бл. 100,101,109,110 уличното осветление свети наполовина отново след дъжд и снеговалеж става винаги така , мерки никакви не се вземат...

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Неработещи улично осветление

Начало
15.02.2021
ID:
656

Половината ново осветление пак не работи!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Снегопочистване

Начало
15.02.2021
ID:
654

Добър ден, бих желала да знам ние данъкоплатците от квартал "Изток" живеещи в блоковете, молебен ли трябва да направим, за да бъдат почистени и опесачени улиците, смятам че е срамно само главните улици и булеварди да бъдат почистени, един тротоар нямаше вчера почистен освен там където има търговски обекти. Браво на общината за пореден път, недобре свършена работа

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал за непочистен сняг пред магазин Хранителни стоки

Начало
14.02.2021
ID:
653

Не почистен сняг на площат Трякия ул: Свобода пред магазин за Хранителни стоки в село Козаново

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Снегопочистване

Начало
14.02.2021
ID:
652

Здравейте, Улицата, на която живеем Сливов дол не е почистена изобщо и няма как да си стигнем с колата до жилището. Според мен не е редно тъй като хора живеят не само на главните улици, а и не е нещо ненормално да завали сняг. Утре трябва да идем на работа на училище, а не знаем дали ще можем да излезем с колата( ако изобщо я приберем до нас, защото в момента е спряна някъде си).

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сериозни количества битови отпадъци

Начало
11.02.2021
ID:
650

От село Врата по пътя към местността Белинташ има навсякъде изхвърлени сериозно количество отпадъци - като започнем от автомобилни гуми и свършим до кенчета от бира и енергийни напитки, бутилки и какво ли още не. Да, това е туристически маршрут и хората очевидно нямат необходимото възпитание, но въпреки това трябва да се направи нещо. Все пак препитанието на това и околните села зависи именно от туристическата дейност . Може би кметът трябва да инициира почистване, в което да се включат и доброволци. При всички случаи сегашното състояние е неприемливо! Тази красива природа е на път да бъде съсипана от хората

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител