В процес 44 Приключени 1506

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Нерегламентирано сметище

Начало
31.07.2022
ID:
1781

За пореден път, поредния сигнал.... Не съм вярвала ,че някога ще ми се налага да живея в такава мизерия ,миризми и воня.....Нямам думи....Само единствено не разбирам,защо при действащ вариянт без нито едно боклуче,вие не го прилагате, а допускате тази мизерия??????

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Бездомни агресивни кучета

Начало
31.07.2022
ID:
1780

Цяла глутница бездомни агресивни кучета обикалят около бензиноностанцията, до денонощния и на кв. Запад и скачат по колите и хората. Страх ни е да се приберем от работа или да разхождаме деца в площадките или по квартала. Нещо страшно е, моля ви вземете мерки, защото скачайки и по колите някое като го смачкаме без да искаме пак ние водачите ще сме виновни. Страшно е

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
30.07.2022
ID:
1779

Здравейте, Уличната лампа на ул. Рилска 23 не работи. Моля за отстраняване на повредата.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасни безстопанствени кучета

Начало
29.07.2022
ID:
1778

Множество безстопанствени и опасни за жителите глутници кучета, които неведнъж нападат безпричинно минувачите. Моля да се вземат мерки .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Шум

Начало
29.07.2022
ID:
1777

Преминаването по ул.Ст. Джансъзов на определени МПС става с изключителна висока скорост с форсиране и неспазване на пътните знаци, особенно осезаемо в късните часове между 21 -1ч ,вдигайки неописуем шум и създавайки предпоставки за ПТП .Моля да се изградят съоръжения не позволяващи движение с по висока скорост от разрешената в градска среда. Всеки петък и събота от заведение над кв Запад (предполагам аквачарк Витус) се чува силна музика до 1-2ч . Гореизброените нарушават обществения ред и влошават качеството на живот в квартала ,моля да се вземат необходимите мерки. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Шахта

Начало
29.07.2022
ID:
1776

Здравейте! От години ни тормози шахтата на ул Тодор Каблешков 1, през която минават много коли и събужда много хора, тъй като е отворена. Тъй като има голям блок и магазини, мястото е натоварено и системно минават коли. В годините съм виждала два или три пъти да идват служители и да заваряват шахтата, но много скоро след това тя се отварява. Много моля нещо да се направи по въпроса с тази шахта, тъй като пречи на всички ни. Нека се направи веднъж за винаги както трябва. Благодаря.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липса на пътна настилка и улично осветление

Начало
28.07.2022
ID:
1775

Добър ден, Всеки ден на много хора им се налага да минават по този път. Снимките констатират липсата на пътна настилка и улично осветление пред блоковете 7А и 7Б на улица Гонда Вода (Ж.К Изток). До момента няма предприети действия. Очаквам отговор с конкретни дати и предприети действия по нашия проблем. Благодаря!

Статус:  В процес

Отворена шахта

Начало
28.07.2022
ID:
1774

Здравейте, ще съм кратък. В квартал Запад срещу заведение Елит има разбира шахта. Не веднъж стават бели и всяка следваща по опасна. Моля да вземете отношение после да не навеждаме глави що така стана що онака.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обрасла улична лампа

Начало
27.07.2022
ID:
1773

Уличната лампа на ъгъла на Атанас Мишев и Стою Шишков се закрива от близкото дърво и вечер почти няма ефект от лампата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Градоустройство

Начало
27.07.2022
ID:
1772

Здравейте, моята препоръка се състои в това да не се строи поредния жилищен блок (който най-вероятно ще е полупразен и със сигурност няма да разполага с гаражи и паркоместа за бъдещите живущи) на мястото на супермаркет Полибит, защото значително ще загрози градоустройство и в допълнение трафикът в центъра на града ще бъде излишно натоварен. Не може в центъра на града да е наблъскано с блокове, а преминаването както на пешеходци, така и на автомобили да бъде кошмарно преживяване. Когато се купува земя трябва да се мисли какво ще се строи на нея и дали изобщо трябва да се строи нещо, защото естетиката на града е важен фактор за благоденствието и живота на гражданите.

Статус:  В процес