В процес 98 Приключени 2601

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Проект ХАРМОНИЯ за Климата за РБ съгласуван 2005-2018 г от ЕС и РБ с чат за Община Асеновград

Начало
18.02.2024
ID:
3171

до КМЕТА на ОБЩИНА АСЕНОВГРАД чрез Главния Секретар Г-н Петър Д. Иванов Копие: Екс Кмет и екс Председател на ОбС г-н Светозар Шуманов Относно: Преписка в Общината към Кмет и в ОбС Уважаеми Г-н Иванов, По заявената от Общината Готовност да ползва нови енергийни системи в рамките на Проект Хармония за Климата получени предложения в Общината 2018 , координирани 2022 г с Отдел Проекти и последно обсъждани със Зам.Кмет Финанси и Председател на ОбС с пълни данни с вх. М-22/24.04.2023 за да може Общината да ползва нова енергийна система за независимо ел. захранване на региона и Уличното Осветление както и независимо ел.захранване на Обществени сгради ( особено започнатите и неприключени от 2000 г по списък от екипа на Кмета) както е описано в предложеното 2018 по 5 РП на ЕС Програма по

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Не уредени кръстовища

Начало
16.02.2024
ID:
3170

Кръстовищата на Улиците Сава Катрафилов, Костадин Балтов, Атанас Маринов и Кочо Честименски с ул Иван Вазов и Дунав преди години бяха регулирани със знак СТОП. Знаците бяха отрязани и откраднати предполагам, и сега понеже не са регулирани предимствата особенно с ул. Иван Вазов като по натоварена, е предпоставка за инциденти. Моля да се помисли за поставяне на знаци Стоп на съответните кръстовища.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Не правилно спряни автомобили

Начало
16.02.2024
ID:
3169

От ъгъла на ул. Сава Катрафилов по посока кооперативния пазар от лявата страна на тротоара на ул. Иван Вазов всеки ден има има множество не правилно паркирани автомобили, които пречат да мине детска количка , някои са плътно паркирани до стената на завод Асенова Крепост. Има един пикап Хюндай Хаш 1 , който е изоставен точно до Любекса и от него не може да се минава. Моля да се вземат мерки, като се поставят бетонни колчета по тротоара.

Статус:  В процес

Кои разреши на дюнера да си сложи маси?

Начало
15.02.2024
ID:
3166

Кой от общината разреши на дюнера да си направи подиум на половината тротоар, а на останалата част да си сложи маси и столове. Ние пешиходците се бутаме за да се разминем. Това е безумие. По надолу по улицата. Защо сложихте знак спирането забранено(пред детската градина бако динчо). Този знак за красота ли е.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Предложение за "легнал полицай"

Начало
15.02.2024
ID:
3165

Уважаеми представители на общината, Искам да изразя своята загриженост относно безопасността около ДГ "МИР" в квартал Изток. Предлагам поставянето на "легнал полицай" в близост до детското учебното заведение, за да се подобри контролът на движението и безопасността на децата. Това би помогнало да се предотвратят евентуални опасности и създаде по-спокойна обстановка в района. За съжеление само поставените табели и знаци не помагат в случая. Благодаря ви за вниманието към този въпрос. С уважение,

Статус:  В процес

Относно паркиране на пътното платно

Начало
15.02.2024
ID:
3164

Подавам жалба относно паркиране на пътното платно на автомобили ,които с паркирането си съадават предпоставка за пътен инцидент. Собствениците на автомобилите са завзели пътното платно. Моля да вземете мерки да не се паркира,и да се предотврати тази порочна практика. Поставят се шишета с вода на пътното платно .Моля да вземете отношение.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

опасна детска площадка

Начало
14.02.2024
ID:
3163

Браво че обновихте детската площадка в кв. Баба Тонка. Всичко е много хубаво, но защо не поставихте вратички на площадката. Плоащдката е пълна с деца на всякаква възраст. Децата тичат навсякъде, постоянно излизат на пътя и могат да бъдат ударени от някой автомобил. Много моля спешно да поставите вратички на детската площадка.

Статус:  В процес

относно сигнал 2940

Начало
14.02.2024
ID:
3162

Искам да попитам до къде стигна процедурата по премахване на изоставената кола на ул. Гоце Делчев 81.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Поредно изоставено куче с. Стоево

Начало
14.02.2024
ID:
3161

Здравейте! Подавам сигнал за поредно изхвърлено куче на пътя за с. Стоево. Това се случва постоянно там. Удобно им е там, защото пътя между с. Мулдава и с. Стоево е пуст и няма камери. Молим кучето да бъде обработено ( кастрация, ваксина срещу бяс и обезпаразитяване) както е заложено в програмата за овладяване на популацията на безстопанствените кучета и както е по ЗЗЖ чл.40 , пл. 43 и т.н.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улично осветление

Начало
13.02.2024
ID:
3159

Не работи уличното осветление на моста на пазара.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител