В процес 194 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

МОЛБА

Начало
31.01.2023
ID:
2186

Подавам отново,защото на имейл на Община Асеновград от 16.01.23г.за потвърждаване на подаден сигнал излиза съобщение"Грешка при опит за потвърждение " и не съм получила номер на сигнала.По същество :на адреса Ул.Гоце Делчев 63 пред къщата растат 3 огромни дървета Пауловния,високи над 15 и рушащи покрива , изолацията на къщата и тротоара.Предлагам като решение на проблема, отстраняването им и замяна с по подходящ вид .Освен това на границата на имота , след жилищния блок на ном. 49 и алеята същевствува тротоар без настилка и обрасъл с растителност и превърнат в сметище,За което предлагам премахване на неконтролеруемо растящите и замърсяващи растителни видове и поставяне на тротоарна настилка.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

МОЛБА

Начало
31.01.2023
ID:
2185

Уличното осветление не работи вечерно време на Ул. Рилска на стълбите. Има деца и стари хора просто е ужас. Човек ако не си свети с телефона спокойно може да стане някакъв инцидент.моля вземете мерки.. .

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Нужда от ремонт на ВиК съоръжение!

Начало
31.01.2023
ID:
2183

Във връзка с ремонта и обновяване настилки и бордюри по ул. "полк. Дрангов" Ви уведомяваме, че канализацията на улицата в отсечката от ул. "Садовска" до ул. "Цар Иван Асен II" се запушва много често и се налага викане на машина, за отпушване от ВиК. В отсечката която е правена преди около 50 г. , няма необходимия наклон на тръбите. За същото сме уведомявали ВиК многократно и сме правили подписка за направа на нова канализация. Надяваме се, че с обновяване на настилките, ще бъде подновена и канализацията за да не се разкопава участъка след това наново.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Асфалтиране на ул.Матей Преображенски

Начало
31.01.2023
ID:
2182

Кога ще се асфалтира тази улица от години има проект

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Корона на дърво

Начало
31.01.2023
ID:
2181

Моля да се прегледа дървото на Захари Стоянов 13 и да се прецени дали е необходимо допълнително оформяне на короната и третиране с обущарска боя.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Как се обработва обратана връзка от подадените сигнали и по какъв критерии маркирате сигналите като приключени?

Начало
31.01.2023
ID:
2180

Как се обработва обратната връзка от подените сигнали? Как маркирате сигналите като "приключени" ? - Уличното осветление, за което подавам сигнали постоянно не работи ,а сигнала е "приключен" ? Пак ли трябва да пусна сигнал за пореден път? Имате данните на хората, които пускат сигналите, какъв е проблема да се свържете директно с тях, за да разберете какъв е проблема, ако оценката е 1 например? Не е ли идеята на цялата система да направим Асеновград по-добро място за живеене?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Добавяне на коментари под сигнали

Начало
31.01.2023
ID:
2179

Здравейте, Мисля, че не е лоша идея , в тази система под всеки подаден сигнал да има опция за добавяне на коментари и/или даване на по-адекватна обратна връзка след като един сигнал бъде "приключен", а не само оценка от 1 до 5. За пореден път пускам сигнал за неработещо улично осветление, който е марикаран като "приключен", а осветлението така и не работи. Моля да обръщате внимание на оценките, които потребителите връщат като обратна връзка, защото щом е оценката е 1, значи нещо не както трябва.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Некадърно направен ремонт, Опасно съоръжение

Начало
30.01.2023
ID:
2178

Само месец след официалното откриване - декември 2022 на новия център, радостта на хиляди асеновградчани бе помрачена от видимо некадърно направения ремонт на новия център, за който бяха похарчени над 3 милиона лева европейски и държавни пари. Препоръчваме на заместник кмета, отговарящ за това да се разходи 50 метра от входа на общината, да види безобразието по изпъл е името на така наречената " сцена" и да вземе мерки Общината да принуди изпълнителите да я ремонтират , докато не е изтекла гаранцията за това. Определено посетителите на коледните тържества нямат вина за спуканите пластмасови ????!!!!??? лайсни, нито за вече гниещи, необработени дъски!!! Ако скоро не бъдат предприети действия, то ще бъдат уведомени журналисти, телевизии, държавни и европейски институции за репортажи.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Удължение на уличното осветление

Начало
30.01.2023
ID:
2177

Моля в най- кратък срок да бъде удължено уличното осветление на ул."Преслав" до номер 56 /до чешмата, намираща се над параклиса "Света Варвара". В момента в този район е тъмна тъмница вечерно време... Децата ни се страхуват да минават от там сутрин и вечер, а това е пътя им до училище ( ОУ "Ангел Кънчев ") Има стълб от долната страна на параклиса, но осветителното тяло е насочено надолу към паркинга, а също е много слабо и отделно, когато дървото чинар,( в чиято основа се намира стълба) е разлистено , то то не върши никаква работа по предназначението, за което е поставено там... Моля служителя/ служителката на Община Асеновград, която разглежда молбата ми, да се постави за момент на мястото на хората и децата, които ежедневно трябва да минават от там, буквално не виждайки нищо. Благо

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Загнило дърво

Начало
29.01.2023
ID:
2176

Здравейте! Искам да подам сигнал за разцепено и загнило дърво което застрашава живущите и минаващи хора от там на ул.Захари Стоянов 26 до голямата входна врата.В момента се прави ремонт на улицата и се премахнаха доста дървета ,но въпросното дърво си стои така.Много ви моля да обърнете внимание.Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител