В процес 122 Приключени 2215

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Поставяне на врати в партера

Начало
29.05.2023
ID:
2476

Лицето Кирил Кирилов,живееш в същата сграда (ЕТ. 2) постави две врати в партера на кооперацията която живеем въпреки,че никой не му е делигирал подобни права.Това са общи части и се явяват половина от партерния етаж .Така правото на свободно преминаване на моето семейство е погазено!Това е самоуправство.Ще помоля компетентните органи на местната власт да направят необходимото за да бъдат премахнати тези незаконно поставени преградни съоражения!

Статус:  В процес

Изтичане на вода

Начало
28.05.2023
ID:
2473

От месец има теч от спирателен кран на ВиК на ул. Стара планина 31. Подадени са няколко сигнала на телефона за аварии. Досега нищо не се случва. Водата пропива в изградените огради, плочките на тротоара се "разлепват"... (Тротоарите на ул. Стара планина и без друго са в окаяно състояние от години), водата образува локва и се стича към улицата. Освен че поврежда личната и общинска собственост (в случая тротоара), се изтича питейна вода, чиято загуба плащаме споделено.

Статус:  В процес

Незаконно стройтелство с. Златовръх между имот на ул.Рожен 14 и имот навиращ се в местност Над селото

Начало
26.05.2023
ID:
2471

Незаконно строителство в с.Златовръх ул.Рожен 14 и имот в съседство в местност Над селото,между двата имота има общински път,който е незаконно присвоен към имота на ул .Рожен 14,моля да бъдат взети мерки по възстановяването на този път,при необходимост мога да представя скици,протоколи от геодезист

Статус:  В процес

Разхлабена и дрънкаща решетка!

Начало
23.05.2023
ID:
2463

Дъждоприемната решетка на ул "Рожен" при кръстовището с ул. "цар Иван Асен II" е разхлабена и разместена. Издава силен шум при всяко преминаване на автомобил.

Статус:  В процес

Неправомерно поставени антипаркинг скоби

Начало
23.05.2023
ID:
2462

Искам да подам сигнал за незаконно поставени антипаркинг скоби на ул. „Христо Ботев“ 15 .

Статус:  В процес

повтарям щото съм принуден

Начало
17.05.2023
ID:
2439

Ормъзна ми от безхаберното отношение към живеещите в кв Баделема. Двата основни пътя са разкопани повече от 5 месеца от "кап Андреев" по "Искра" и 3 м от "Сливница" по "Искра". Кръстовището на Кап Андреев и Искра е все едно след земетресението в Анадола. На Основното кръстовище от бл2 към втория и третия ред блокове зее дупка от години. Винаги тези две кръстовища са извън поръчките за асфалтиране Веднъж направете поръчка и заради тях. Въобщe не желая обяснение . Вижте сами! Бесен съм!

Статус:  В процес

Незаконни легнали полицай

Начало
03.05.2023
ID:
2414

На ул.Сини връх между номерата 42-39 бяха поставени две бабунки от жителите на улицата...Интересувам се до колко са законни понеже са доста високи и необозначени.

Статус:  В процес

Опасна дупка

Начало
09.04.2023
ID:
2365

Канала за вода, който се намира зад Новия пазар има дупка колкото да падне дете или възрастен човек да му пропадне крака. Дупката се намира на 1м от велоалеята и е особенно опасна за деца. Сложих плочка отгоре, но дупката трябва да се затвори.

Статус:  В процес

Незаконно строителство

Начало
07.04.2023
ID:
2353

Здравейте, изпращам ви сигнал за незаконен строеж, който е започнал без строителна линия и ниво. Към настоящия момент няма влязло в сила строително разрешение. Всяка събота и неделя строителите са на място и работят. Дейностите са в събота инеделя, за да не може Община Асеновград за направи каквито и да е действия срещу извършителите. Няма информационна табела, няма строителен надзор. Моля да проверите КАКВО ИМА ЗА СТРОЕЖА. В СЪЩИЯ ИМОТ има и друго незаконно строителство, Моля да проверите как се издава ново разрешение при наличие на толкова незаконни постройки.

Статус:  В процес

До Община Асеновград

Начало
06.04.2023
ID:
2343

Здравейте,пиша ви във връзка със канализационна шахта, която е извадена от рамката и вероятността да се счупи се увелиъ с всеки ден,аз лично се опитах с монтажна пода я поправя но не успях,асвалта около рамката е изкъртен,ако може да бъде поправена ще съм безкрайно благодарен.Благодаря предварително.Поздрави! Емил Стоев

Статус:  В процес