В процес 79 Приключени 2382

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Неправилно паркиране

Начало
17.05.2021
ID:
825

Здравейте, Бих желал да Ви обърна внимание на паркирането и спирането в нашия град. Докога ще ползваме тротоарите за паркинги и пешиходците ще се движим по платната за движение,а също и докога всеки ще спира както си иска и ще затруднява движението? Надявам се,сигналът ми да не остане без резултат и община Асеновград и полицията да започнат да глобяват нарушителите,защото само така хората ще се научат. Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разкопано от ВиК

Начало
06.05.2021
ID:
810

Преди известно време бях подал сигнал за разкопано и невъзстановено пространство на Искра 17 . Свързаха се с мен от ВиК и казаха , че до краят на седмицата ще бъде възстановено . От тогава минаха около два месеца .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Относно ул. Странджа

Начало
27.04.2021
ID:
793

"Уважаеми г-н Шопов, няма такъв проект и срок, за какъвто питате. Възстановена е нарушената настилка." Въпросът ми е къде на снимките се вижда възстановена пътна настилка? И до кога ВИК няма да си възстановяват улиците след техните ремонти? Не е ли задължение на общината да изисква това от ВИК в даден срок? По улицата минават деца и възрастни хора, колите които се движат изхвърлят камъни от така "възстановената настилка". Вероятността някой да пострада е голяма.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Паркиране

Начало
25.04.2021
ID:
791

Паркиралите коли на ул.Цар Иван Асен II 82 подлежат ли на глоби. Ако да, от кога е тази разпоредба? По какъв начин общината е осигурила място за паркиране на живеещите на посочения адрес?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Относно ул. Странджа

Начало
06.04.2021
ID:
749

Има ли проект и срокове за възстановяването на цялата ( не само в средата при срутването ) улица Странджа. Защото след изкопните работи на ВИК улицата загуби красивият си автентичен вид. Сега е просто една кална река след всеки дъжд.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Залавяне на безстопанствено куче

Начало
02.04.2021
ID:
744

Здравейте, Свързвам се с вас, ако имате възможност да ми съдействате или поне да ме насочите към някого. Искам да заловя едно бездомно куче, голямо, но в никакъв случай агресивно. Страхливо е, от няколко месеца се опитвам, но без резултат. Кучето е с ушна марка. Смятам да му оправя документите, предполагам има процедура и да го прехвърля на свое име и прибера, Кучето е доста голямо, не е агресивно, но заради размера си (тип каракачанка) съм сигурна, че ще бъде в по-голяма безопасност прибрано, както и по-спокойно за жителите на квартала. Предполагам че общината работи с приют, а този приют разполага с ловци, не ми е напълно ясно, но ако има вариант за съдействие от ваша страна, бих била много благодарна! Ако пък не, бих се радвала да ме насочите към някаква организация.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Шахта вдигаща шум

Начало
30.03.2021
ID:
737

Шахтата на улица Рожен и цар Иван Асен ъгъла вдига постоянно денонощно невъобразим шум . Кога ще почиваме спокойно без шумове дрънчене което ни събужда денонощно. Дано този път намерете трайно решение.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Паркинг ул. Драгоман 9

Начало
24.03.2021
ID:
724

Чия собственост е паркинга пред магазин ЗИТ и има ли право собственика на магазина да събира такса за ползване на паркинга?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Поставяне на знаци "Забранено спирането"

Начало
15.03.2021
ID:
706

Здравейте, преди 2 дни на новоремонтираната ул. "Клокотница" пред къща с номер 43 бяха нарисувани знаците "Спирането забрането", които можете да видите на прикачената снимка. Въпросът ми е, дали това се прави от Община Асеновград или е самоинициатива от страна на новия собственик на гаражи, намиращи се в кооперацията на ул."Клокотница" 40 (на ъгъла с ул. "Добруджа"). Разрешена ли е подобна инициатива, след като не се спира пред самите гаражи? Никъде в Закона за движение по пътищата няма такава забрана. Благодаря и поздрави.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Грижа за "Гората на живота"

Начало
11.03.2021
ID:
700

Здравейте! Много от дръвчетата в "Гората на живота" са загинали. Сега е подходящо време за засаждане на дръвчета и започва да се организира акция за ново засаждане. Към кого да се обърнем, за да получим информация за вида дървета и разположението им в съгласие с проекта на Общината? Благодаря предварително!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител