В процес 55 Приключени 1947

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Стърчащ пън на тротоар

Начало
02.11.2022
ID:
2001

На тесния тротоар пред цитирания адрес, стърчи пън от отрязано дърво около 15 см , като корените на бившето дърво са компрометирали тротоарните плочи допълнително. През местото на този път, който е трябвало да бъде премахнат с корените от фирмата на която сте възложили отсичането, минава стотици ученици, майки с колички или всякакви други пешеходци всеки ден. Виждал съм много хора да се спъват и падат , като благославят нечия майка на висш общински служител. Преценете кога ще си довършите работата с пъна и с плочките на тротоара.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Градски транспорт

Начало
27.10.2022
ID:
1987

Здравейте, искам да ви изпратя сигнал за нередности в градския транспорт. Става въпрос за линия номер 4 по която не се спазва график. Не е допустимо в делничен ден в 18:30ч. при наличие на пътници в спирка автобус да приключи работен ден и да тръгне да се прибира в гаража. Видно е, че превозвача не спазва графика си и отказва да изпълнява курсовете които е задължен да изпълнява. Моля да се вземат мерки относно това нарушение по линия №4 което продължава от много дълго време. Също така моля общината стриктно да следи целия градски транспорт, защото има много оплаквания от граждани. Не смятам. че би било трудно да се следи за редовното изпълнение на градския транспорт предвид броя на линиите.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Бездействие, грубо отношение

Начало
25.10.2022
ID:
1985

Днес, от много време за първи път, ми се наложи да отида до Община Асеновград. Още на входа на общината се сблъсках с един невъзпитан служител, в отдел Информация, който ми повиши тон и ме нагруби. След като го предупредих да не ми повишава тон, той викайки по мен ми отвърна със следните думи: “искаш ли сега да те изгоня от тук”. Не мисля, че това е адекватно отношение и мисля, че прави много грозно впечатление за общината, която явно не прави никакъв контрол за нервно-психичното състояние на служителите, които работят там. Господин Кмет, моля да обърнете внимание на служителите от отдел Информация, да бъдат по-любезни и по-услужливи, защото никой не заслужава да бъде навикан за това, че е попитал на кой етаж трябва да се качи. Хубав ден!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Бездействие

Начало
17.10.2022
ID:
1974

Има подаден сигнал ,преди повече от година за незаконно строителство на горепосочения адрес . Въпроса ми е защо до момента не са предприети действия по премахване на съоръжението? Кой не си върши работата съвестно , че се налага всячески да търся отговор на въпроса ми ,който все още остава неуважен?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неправилно поставени стрелки на пешеходните пътеки на всички улици с еднопосочно движение на МПС в града.

Начало
17.10.2022
ID:
1973

Правилото за пресичане на улица изисква поглеждане и в двете посоки на улицата, и то не по веднъж. Това че по дадена улица е забранено навлизането на МПС в едната посока, не означава, че в тази посока няма да се движат велосипеди, каруци, тротинетки, ролери и каквото там друго се сетите което е безмоторно. Също имайки предвид контрола, спазването и понякога липсата на пътните знаци, не е рядкост и навлизането на МПС в забранената за тях посока. Подвеждането на пресичащите пешеходци да гледат само в едната посока е крайно опасно и може да доведе до много неприятни инциденти.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Нефункционираща отвотнителна шахта

Начало
13.10.2022
ID:
1969

Минава ,вече почти година и проблема не е решен!Подадох сигнал на 16.11.2021г. с номер 1256!Тази шахта не поема вода ,а също липсват решетки и при преминаване с автомобил може да възникне проблем с окачването!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Възстановяване на тротоарна настилка

Начало
13.10.2022
ID:
1967

Здравейте, искам да подам сигнал за начина, по който се възстановява тротоарната настилка след изкопни дейности. Моля да бъде извършена проверка и да бъде възстановена настилката в предишния си вид. Доколкото виждам фирмата, която възстановяване няма машина за рязане на плочки и всяка дупка се замазва с цимент. Прилагам и снимки. Очаквам вашия отговор

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Пешеходна пътека

Начало
13.10.2022
ID:
1965

Моля, заличете си докрай маркировката на несъществуващата вече пешеходна пътека до EVN, много хора още си мислят, че я има и пресичат неправилно. Заради безхаберието на общината даже и служителите на реда глобяват колите, че са спрели на пешеходна пътека, което НЕ е така!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Междуградски транспорт!

Начало
11.10.2022
ID:
1959

Добър ден! Защо няма редовен междуградски транспорт в делничен ден 11.10.2022 година в 11:20 и 11:50 часа за Пловдив. Как се очаква да се придвижа до Пловдив и да стигна навреме за работа/лекции????

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Асфалта на на новата велоалея

Начало
11.10.2022
ID:
1958

Асфалта е цъфнал както се вижда... доста некачествено изпълнение.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител