В процес 61 Приключени 2546

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

повредена детска площадка

Начало
14.07.2020
ID:
302

Моля да обърнете внимание на тази детска площадка. Тя е опасна за децата! Прилагам снимки......И друго. Стълбовете за осветление, стърчат кабели за тока!!! Надявам се за бърза реакция от Ваша страна.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Информационен център отдел брак

Начало
11.07.2020
ID:
289

Сградата се руши , стените падат. Мухал и плесен. Не знам служителите на сградата как работят по 8 часа на ден в този мухал. И при тези условия общината изисквате от нас 50лв такса за сключване на брак?!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Подпорна стена

Начало
26.05.2020
ID:
215

Подпорната стена на Ул.Апостол Войвода кв. Горно Воден не е с необходимата височина ,въпросната стена е дълга около 25-30 м. и дебелина от около 2 м в основата беше построена преди около 20 -25 години ,след дъждовете от последните седмици наблюдавам пропуквания в къщата която се намира в находящия имот над стената който е наша собственост. Моля да се направи експертна оценка и по възможност стената да се дострои с необходимата височина.Благодаря предварително. С уважение Стефан Андреев

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Неправомерно поставен гараж

Начало
15.05.2020
ID:
195

Според мен този гараж е поставен неправомерно. Заема целия тротоар и част от пътното платно, което не ми се струва редно.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

опасна сграда в центъра на с, Златовръх

Начало
11.05.2020
ID:
179

В центъра на село Златовръх се намира стара страда собственост на ПК НАРКООП.Сградата се руши,комините падат.Намира се в близост до пощата,автобусната спирка и парка.В сградата влизат деца и е много опасно да не ги затрупа вътре.При запитване към кметството в селото ми отговориха ,че общината е информирана с докладна записка,но до момента няма развитие.Моля за отговор преди да стане инцидент и тогава да издирваме кой е виновен.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Изоставен имот

Начало
30.04.2020
ID:
167

Пиша Ви с молба за вземане на адекватно решение и на време преди да е станало късно. Става дума за имот , който се намира до имота на баща ми намиращ се в село Тополово , улица Петко Д. Петков 1. Този имот не се е стопанисвал може би от 20 години. С многократни молби и звънене до собствениците да продадат или да поддържат имота си остават напразни. Там сградата вече се руши, наполовина е паднала. Няма врата, децата си играят около нея. Кмета също не се интересува от такива имоти !!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал за безстопанствена и опасна постройка

Начало
29.04.2020
ID:
165

Пиша Ви във връзка със стара и изоставена сграда в кв.Горни Воден, ул.Зорница 4, която е непосредствено до ул.Македония. Сградата е започнала да се срутва и застрашава околните къщи. Имота е частен, но е оставен безстопанствено. Къщата е в укаяно състояние и всеки момент може да падне, следователно да причини щети и на съседната къща, която се намира на ул.Македония 37. Порутената къща се намира непосредствено до пътя, който води до манастира Св. Св. Кирик и Юлита, ако се срути може да го запуши

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Жалба от Управителния съвет на Етажна Собственост на ул. Хан Аспарух №13

Начало
16.04.2020
ID:
146

Моля да погледнете прикачената жалба.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Свлачище на ул. Странджа

Начало
05.04.2020
ID:
127

Уважаеми господин Грудев, още на 21.02.2020г Ви бях сигнализирал на официалния e-mail адрес на общ. Асеновград, че на ул. Странджа има свлачище, но резултат нямаше никакъв и резултатите не закъсняха. Днес 05.04.2020г се свлече цялата улицата и вече има реална опасност за сградите и хората в тях. Благодаря ви за вниманието.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улично препятствие до Пожарната

Начало
10.03.2020
ID:
80

Има поставено циментено препятствие на тротоара срещуположно на Пожарната в Асеновград. Не е нито боядисан в ярък цвят, нито е ясно каква функция изпълнява. С очите си видях посред бял ден как възрастен мъж падна и разпиля покупките си, които носеше в двете си ръце. Беше истински късмет, че не се нарани или си счупи нещо. Не може да се минава нито с детска количка нито с инвалидна на това място. Моля, да го махнете от там. Благодаря.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител