В процес 72 Приключени 2381

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Нерегулирани кръстовище на ул. Спортист

Начало
23.11.2022
ID:
2060

Не е регулирано с пътен знак за предимство или друго кръстовището на ул. Спортист и ул. Капитан Райчо от западна страна, номера 50-52. Движението по Спортист е силно интензивно . При движение по Ул. Спортист от долу нагоре( от север на изток) на въпросното кръстовище с ул. Капитан Райчо се явяваш без предимство. Ул. Кап.Райчо в тази си част е малка, задънена и неасфалтирана( номера 50,52,54 и д-р.) И би трябвало да е ограничена на въпросното кръстовище със знак Стоп. Липсата му създава предпоставка за възникване на ПТП.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Светофар Нико

Начало
08.11.2022
ID:
2020

Днес сутринта отново има проблем с светофара на сладкарница "НИКО". Пуска фалшив подготвителен сигнал. Надявам се на бързо съдействие преди да се е случил инцидент!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Паднал знак

Начало
07.11.2022
ID:
2016

Паднал знак

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Добавяне на легнал полицай или допълнителни знаци

Начало
06.10.2022
ID:
1948

Много често не се спира на светофара,въпреки че е зелено за пешеходци. Там минават основно деца все пак има училище .

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Липсващи пътни знаци

Начало
20.09.2022
ID:
1901

Здравейте, за съжаление в кв. Баба Тонка с годините една по една почти всички пътни знаци/табели, да не кажа всички, изчезнаха поради една или друга причина. Местоположението, което съм маркирал на картата, е доста инфарктно от тази гледна точка, че именно на това място се събират 3 отделни улици и много често се получават конфликтни ситуации, а и не малко катастрофи. Моля Ви наистина при първа възможност да се поставят съответните пътни знаци спрямо плана за движение в града. Освен това поради наличието на няколко търговски обекти в същия този район много често от двете страни на пътя преди излизането/ влизането на/от главния път по ул. Княз Борис I паркират автомобили, които затрудняват съответното движението на останалите участници, а знак забранено паркирането липсва.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

повторно нарушение

Начало
18.09.2022
ID:
1897

След като преди две седмици(на 05.09)пуснах сигнал за неправомерно паркиран автомобил на тротоара на ъгъла на ул.Драгоман с ул.Копринарска, и непоставен пътен знак поради тази причина,че автомобила пречеше затова, служители дойдоха и поставиха знака (знак СТОП) на мястото му, без автомобила да е преместен , така че той(автомобила) остана блокиран на тротоара. Бях удовлетворен от свършеното и реших, че сте решили проблема докато днес (18.09) останах неприятно изненадан, че автомобила си седи абсолютно по същия начин неправомерно на тротоара и (забележете) знака го НЯМА. Това вече е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Знакът го няма. това означава,че или собственикът на автомобила го е премахнал, или е откраднат. И автомобила ОТНОВО е на тротоара. Не е ли време за сериозни санкции. Държа лично да знам .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

незаконно паркиране

Начало
09.09.2022
ID:
1876

След ремонта на ул. Драгоман на ъгъла на същата с ул. Копринарска трябваше да бъде поставен знак СТОП, който е там ,но е захвърлен на тротоара. На мястото на тротоара, където трябва да е знака от години вече спира автомобил, който пречи не само за поставянето на знака, но и за преминаването на пешеходци, сякаш това е негово паркомясто. Не съм сигурен дали той(шофьора на автомобила) е премахнал знака ,за да може да го спира там, или знака не е поставен, защото автомобила е пречел, но нито автомобила му е там мястото, нито знака трябва да се търкаля на тротоара, а да се постави на правилното място.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

БЕЗДЕЙСТВИЕ

Начало
05.08.2022
ID:
1802

https://signals.asenovgrad.bg/bg/signals/view/1649 .От Китай ли ги поръчвате тея знаци цял месец нито 1 липсващ пътен знак не е поставен !!!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасност от падане на пътен знак

Начало
12.05.2022
ID:
1596

Пътен знак "стоп" на посоченото кръстовище от страната на тротара на у-ще "св. княз Борис I" от няколко седмици е с нарушена стабилност в основата си и стои наклонен, като не е сигурно кога и върху кого/какво може да падне и предизвика инцидент.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Паднал пътен знак "стоп"

Начало
14.04.2022
ID:
1561

Здравейте, Знакът "стоп" на кръстовището на ул. "Градешница" с ул. "Княз Борис I" е повален на земята.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител