В процес 126 Приключени 2228

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасна дупка

Начало
01.08.2023
ID:
2698

Здравейте! На ул.Струма в отсечката между ул.”Гоце Делчев” и ул.”Тракия” са се образували 2 дупки! Моля да вземете отношение за запълването им! Поздрави!

Статус:  В процес

РАЗКОПАНА УЛИЦА В КВ. БАДЕЛЕМА

Начало
01.08.2023
ID:
2697

Улицата е разкопана, няколко месеца вече е оставено на самотек, недовършено асфалтиране. Няколко пъти дупката се запълва с чакъл и пясък от ДОБРОВОЛЦИ от квартала, но при силен дъжд, проблемът отново излиза и дупката става по-дълбока. Това довежда до трудно преминаващите всекидневно автомобили и до предпоставка за тяхното увреждане! В друга част на пътя е налице асфалт, видимо некачествено положен, шахтите са изскочили, пътят е на вълни, преминаването отново затруднено! Моля за бързото реагиране на общината.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Опасна и голяма дупка на тротоар

Начало
31.07.2023
ID:
2695

От прекалено дълго време тази дупка на ул.Христо Ботев е по този начин. Може би над година или две. Първо дупката беше голяма и дълбока страшно дълго време. После след зимата бе хвърлен пясък, по някое време след това бяха нахвърлени плочки около нея и върху нея без никаква работа. Искам да попитам, така ли се извършват ремонтните дейности, на такива огромни кратери и през такива дупки ли майките трябва да минават с количките си или вместо това да слизат и преминават по пътното платно? Многократно съм свидетел как хора не могат да се разминат на това място, как майки и възрастни хора слизат по улицата с децата си, за да могат да преминат. Дупката е буквално по цялата ширина на тротоара. Това не е нормално. Свършете си работата както трябва, а не хвърляйте материали прос

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незакрепена и хлопаща рамка на дъждоприемна шахта

Начало
30.07.2023
ID:
2693

Здравейте, металната рамка на дъждоприемната шахта пред ул. Тракия N47 се е разбила, асфалта около нея се е разрушил, няма връзка към основата и хлопа при всяко преминаване на автомобил. В момента металната рамка не е закрепена по никакъв начин и създава предпоставки за инциденти с хора и автомобили. Необходимо е да се вземат мерки за закрепянето й посредством запълване на фугата/дупката около нея с асфалт/битум/бетон. С уважение, инж. Любомир Диев

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Разкопана улица от месеци!

Начало
29.07.2023
ID:
2689

От месеци улицата стои недовършена. По време на проливни дъждове насипът се изравя и преминаването с автомобили става изключително трудно!

Статус:  В процес

Недовършен тротоар

Начало
27.07.2023
ID:
2683

От март месец тротоара на ул Драгоман стои като дупка. Общината обещаха плочките да бъдат довършени, подадохме и молба за това,но толкова време няма никакъв отговор и действие. В момента там прилича на кучешка тоалетна,защото и собствениците на кучета не почистват след домашните си любимци,а и уличните котки са в изобилие. Моля да предприемете необходимите мерки,за да довършите тротоара.

Статус:  В процес

Нарушена пътна настилка

Начало
09.07.2023
ID:
2609

Нарушена пътна настилка при навлизането от ул. "Захария" към ул. "Първенец", дълбочина над 10 см.

Статус:  В процес

Опасна шахта

Начало
08.07.2023
ID:
2608

Моля, да ремонтирате спешно пропаднала шахта, намираща се на ул. "Велико Търново " 26. С всеки следващ по-силен дъжд дупката до шахтата става все по-голяма и опасността за хора, велосипедисти и леки коли - все по-реална. Предварително благодаря за Вашето разбиране и своевременна реакция!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна улична дупка(шахта)

Начало
28.06.2023
ID:
2580

На 25.06 е подаден сигнал за опасна улична дупка със шахта на ул.Велико Търново 26/28. Днес е 28.06 и все още нищо не е предприето за обезопасяването и. Трябва да стане белята ли, за да се направи нещо? Опасно е и за пешеходци и за автомобили. Може би пак трябва да се слагат клони, за да се види опасността от всички преминаващи?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасен пропаднал път(шахта) на ул.Велико Търново

Начало
25.06.2023
ID:
2574

Отново пропадане шахта/път на кръстовище ул.Велико Търново 24/26 и ул.Нишана.Ремонтирана преди няколко месеца пропаднала шахта отново е в същото състояние,което създава опастност за Пешеходци и Автомобили.Пропадането на шахтата е с голяма дълбочина точно в средата на пътя и е особенно опсано за деца, които се движат към близката новоизградена Детска площадка на същата улица.Моля за бърза реакция на Общината и ВиК за да бъде избегнат инцидент.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител