В процес 157 Приключени 2633

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Липса на контейнер за юридическо лице

Начало
16.04.2024
ID:
3305

Контейнерите не побират ежедневно големите черни чували от кулинарна кухня "Мераклии". Мисля, че е редно ЮЛ да имат самостоятелни контейнери. Така е във фирмата, в която работех докато се пенсионирам.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсват контейнери и течаща вода в новите гробища

Начало
12.04.2024
ID:
3286

Защо в Новите гробища няма течаща вода ( при наличие на достатъчно чешми, сътворени доброволно от граждани) и няма контейнери за изхвърляне на отпадъци? От нас се изисква да поддържаме гроба на роднините си, но дори при добро желание от моя страна, не мога да го направя, защото липсват условия за това. Как се очаква всички да изхвърлят боклука си в един контейнер в близост до входа на гробищния парк, имайки предвид размерите на парка и броя на гробовете в него? Същото важи и за водата.

Статус:  В процес

Чистота

Начало
07.04.2024
ID:
3272

Здравейте! Искам да подам сигнал за нередности, които се случват в нашия квартал, а може би и в целия град. Живея на улица „Бачо Киро“ до парк „Баба Тонка“. Всеки ден наблюдавам как сметоизвозващата кола изхвърля контейнерите. Голяма част от боклука се изсипва на самия път, а не се събира в контейнера. Става въпрос за всички контейнери в квартала. Всеки ден със съседите метем боклуците, защото се разнасят. В парка има и детска площадка. Децата тъпчат боклуците, минават с велосипеди, тротинетки и ролери върху тях. Прилагам снимков материал. Моля за Вашето съдействие и разрешаване на този проблем!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Боклук по улицата и тревните площи

Начало
07.04.2024
ID:
3270

Уважаеми служители на община Асеновград, мисля че няма нужда от описание, гледката е покъртителна. Боклуците се пилеят свободно от вятъра и ровещите в контейнера ''същества" и достигат до детската градина. Затова ли плащаме толкова скъп данък смет? За да виждаме отпацаците си по ливадите и улиците. Засрамете се!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Сметосъбиране кв. Изток

Начало
03.04.2024
ID:
3261

Здравейте, Тази сутрин събирането на контейнера с отпадъци беше просто агония - децата ми се притесниха, а се радват да гледат сутрин от прозореца. Проблемите според мен са няколко: - развален сметосъбиращ автомобил - потрошен контейнер - изхвърляне на клони пречещи изпразването на контейнера Резултатът виждате на снимката - боклуци се разпръсват по улицата пред къщите ни - тива е не само неприятно, но и опасно през летните месеци. Може да доведе до болести и зарази - децата ни карат колела и играят с топки на тази улица. Моля за отговор с действия, които община Асеновград ще предприеме. С уважение,

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Недобросъвестни граждани

Начало
01.04.2024
ID:
3256

Моля да се почистят отпадъците изхвърлени от недобросъвестни граждани на ул. Свети Димитър. Подаден е и сигнал на дежурният в Община Асеновград на 31.03.2024 година в 15:37,като същият пое ангажимент да сезира компетентните. Моля да се сложат още два допълнителни казана за битови отпадъци на същата улица, предвид живущите.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Събиране на излезли от употреба електроуреди

Начало
26.03.2024
ID:
3241

Здравейте! Ще има ли скоро акция за събиране на излезли от употреба стари електроуреди и ако да, кога се очаква?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Почистете пътя преди Асенова крепост

Начало
24.03.2024
ID:
3238

Искам да привлека вниманието на Общината към нелицеприятната гледка в подсъпа към туристическия обект Асенова крепост. Разхвърляни, разпилени , изгнили чували с пясък , както и разпростряла се дървесна растителност от лявата страна на пътя преди Крепостта. А горе ни посреща неработеща видеостена и часовник , който не е точен. По проект Асеновград - свещената порта на Родопите на бяха отпуснати 3 045 384.01 лв . По проекта се доставиха се и се монтираха 2 броя видеостени, на които трябава да се излъчват кратки филми рекламиращи Асеновата крепост и основните туристически забележителности в градаНе е достатъчно само да се усвояват средства. Необходимо е обектите да се поддържат и след това непрекъснато. На нас-гражданите ни прави впечатление , че общината не си върши работатата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Събиране на едрогабаритни отпадъци

Начало
17.03.2024
ID:
3228

Здравейте! Ще има ли скоро акция от общината за събиране на едрогабаритни битови отпадъци и ако да, кога?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасен контейнер

Начало
15.03.2024
ID:
3221

Така поставен, без колело и на наклон, върху пътното платно, контейнерът е опасен за преминаващите коли и пешеходци. Моля, направете нужното фирмата изпълнител да обезопаси контейнера.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител