В процес 50 Приключени 1312

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Не почистени битови отпадъци

Начало
07.06.2022
ID:
1654

Непочистени и дефектни контейнери. Оформя се сметище.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Излязло от употреба МПС

Начало
02.06.2022
ID:
1646

Здравейте, за пореден път ви подаваме сигнал за наличието на излязло от употреба МПС пред блок Асенова крепост на адрес ул Книжна фабрика 15. Автомобила е Тойота Карина с Рег.ном РВ1772ВТ сива на цвят. Колата е без застройка, технически преглед и неправомерно заема место на общинския паркинг пред блока, като същевременно и създава опасност. Живущите в блока молим за съдействие и премахване на излязлото от употреба МПС.

Статус:  В процес

Огромна трева преди Бригада

Начало
31.05.2022
ID:
1640

Здравейте, Тревата е около 70-80 см. Разбира се, пълно е с кърлежи...възможно е да плъзнат и змии. Моля вземете мерки !

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Отпадък

Начало
26.05.2022
ID:
1628

Бетонен блок запречващ тротоара-останал от полагане на кабели на А1

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Почистване

Начало
25.05.2022
ID:
1626

Улица "Иван Вазов" в района на завод " Асенова крепост" е като тропическа джунгла, с израстнали до кръста треви и храсти. Майките с бебешки колички слизат на улицата между паркираните автомобили , защото е невъзможно да се движат по тротоара.Защо общината не си следи регулярно състоянието на улиците в града, а разчита на сигнали от недоволни граждани , за да разчитят и приведат в приличен вид улиците. Около контейнерите е мръсно с разхвърляни по земята боклуци , Тази улица изобщо не се почиства ! Обърнете сериозно внимание на почистващата фирма да си върши работата, че ми омръзна да подавам сигнали в сайта ви !!!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Преливащи кошове за рециклиране

Начало
24.05.2022
ID:
1624

Проблема не е само на една улица, а на всички през които минах, за да търся празен кош за рециклирани отпадъци. Всички на които съм попаднала, а това са вече над 5, са преливащи и несъбрани от вече месеци. Значи ние искаме да правим добро нещо и да рециклираме отпадъците си, а вие не вършите работата си и не ги събирате. За пореден път улиците преливат от тях, докато останалите комунали за общ боклук биват събирани всеки ден. Последният път в който пуснах сигнал, кошът пред вкъщи бе събран на другия ден. Искам да попитам, всеки път ще трябва да пускам сигнал за да си вършите работата ли?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изхвърляне на боклуци, храсти, клони и строителни материали.

Начало
24.05.2022
ID:
1623

Здравейте, искам да подам сигнал за изхвърляне на боклуци, строителни материали, клони и строителни материали на ул.Неофит Рилски близо до № 9. Боклуците се изхвърлят от съседи които живеят до мястото. Това продължава с години тъй като мястото е необитаемо. Въпреки забележките те продължават да режат дървета от двора си и да ги изхвърлят на това место. Страхуваме се да не се напълни със змии тъй като минават деца и възрастни хора. Моля да обърнете внимание на сигнала и да се уверите за да може да санкционирате този човек за което благодарим. Разполагам със снимки които мога да ви ги покажа, но не мога да ви ги изпратя тъй като са големи файлове. При поискване веднага ще ви ги покажа.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нередности с почистване на ул.Изложение

Начало
23.05.2022
ID:
1621

Предмет на оплакването ми е неумесно държание на чистачките към баба ми. Жената днес прави забележка на една от дамите метящи улицата да си приберат купчината с боклук намираща се пред входната врата. След раплики, които няма да повторя не се случва това. 4часа по късно купчина си беше там ( прилагам снимка) Баба ми е 75 годишна пенсионирана учителка, която редовно мете тротоара. Моля вземете мерки за следене на качеството на почистване на улицата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нерегламентирано сметище

Начало
22.05.2022
ID:
1619

Пореден сигнал за същото нерегламентирано сметище,което почистихте преди 5 дни.И понеже следите за нарушители,на ден се изхвърлят минимум по 20 каруци боклук и не само.Ами.....елате пак да го изчистите,защото днес изглежда така!По цял ден изхвърлят боклуци необезпокоявани и продължават, и продължават....,защото никой нищо не казва на нарушителите.След като не намирате начин да ги спрете,ще ви пиша през два-три дни ,ще ви пращам снимки и ще се надявам да го чистите редовно,но наистина редовно.Не мога да излезна на двора от тази смрад и мизерия.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разхвърляни боклуци около контейнерите

Начало
16.05.2022
ID:
1604

Около контейнерите на ул.Иван Вазов в близост до склад " Любекс" положението е ужасно ! Много боклуци около контейнерите-автомобилни гуми, чували с боклук, които стоят от няколко седмици и не се събират от сметосъбиращата фирма.Те си изпразват само контейнерите и нищо извън тях не ги интересува ! Моля да съдействате да бъде почистено !

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител