В процес 111 Приключени 2208

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Пръскане за комари

Начало
25.05.2023
ID:
2468

Искам да попитам дали тази година община Асеновград е предприела мерки за справянето с комарите из града ? Миналата година имаше много ,надяваме се ,че тази година общината ще се заеме с този проблем .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Гробищен парк

Начало
20.05.2023
ID:
2452

Гробищните паркове са в безобразно състояние. Видно е, че не се поддържат от общината. Въпросът ми е, ЗАЩО?

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Градски транспорт

Начало
20.05.2023
ID:
2451

Имам няколко въпроса *Каква е причината линия№4 да не е редовна и почти ежедневно да има по един автобус, вместо два? *При неизпълнение на задълженията си превозвачът понася ли санкции и най-вече какво е името на фирмата превозвач? Защото поради липсата на редовен градски транспорт гражданите, спонсорират таксиметровите компании. А такситата висят като лешояди по спирките на градския транспорт. *Защо концесионният договор не е публичен? *По какъв начин общината контролира дейността на превозвача?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кога ще решите проблема с ул.Велико Търново?

Начало
18.05.2023
ID:
2444

Колко километра трябва човек да вижда за да прецени дали да тръгне по улицата или да изчака колата отсреща? Не ви ли омръзна да бездействате? Променихте пътя с предимство на кръстовището и си мислите, че променихте нещо! Да ама, не. Сложете поне един знак забрането спиране и паркиране поне да можем да звъним на полицията (не че ще дойдат де). Последни път като идвах в общината ми казахче, че нямате знаци и че чакате да се избере друга фирма. Това беше сиг преди една година. Никаква организация на движението и никаква дейност от страна на полицията. Имате слаб 2!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

липса на водоснабдяване

Начало
25.04.2023
ID:
2393

Искам да попитам защо вече два дни няма вода в кв. Изток, а може би и на други места в града? Каква е причината за режима на водата? Кой носи отговорност за проблемите с водоснабдяването? При положение, че се спира водоснабдяването на редовни платци на водата е редно да има обяснение на ситуацията. А също така и компенсации за неудобството. А може би компенсациите са разбитите улици, неработещата администрация и бездомните кучета. Единственото логично обяснение в случая е прикриването на нечии грешки. Дължите обяснение на гражданите, но по-важното е че им дължите качествено водоснабдяване.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Асфалтиране ул. Гонда Вода 7 В

Начало
29.03.2023
ID:
2313

Здравейте бяхме писали миналата година за асфалтиране, осветление и поставяне на кош за отпадъци за ул. Гонда Вода 7 в. Споменахте че тази година ще се изпълни? Искаме да знаем кога ще бъде изпълнена молбата ни!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Проверка по случай

Начало
13.03.2023
ID:
2276

Уважаеми, господин Грудев! Пиша Ви, по повод подаден от мен сигнал за поставяне на незаконна антена на спортна зала "Тритон Екстрийм". Следователно получих отговор от институциите, че сигналът ми е прехвърлен към община Асеновград. Мисля, че с това забавяне се иска да се прикрие случаят, защото въпросният господин, отговарящ за залата, е общински съветник- Мариан Велев. Вие също сте информирани кой управлява клуб "Тритон Екстрийм", че членовете на управителния съвет са фиктивни, а със средствата получавани за финансиране от общината биват използвани за лични нужди, а парите са оправдани с фалшиви фактури. Това, че въпросният господин е общински съветник не го прави "по- голям" от закона. Надяваме се, за адекватни мерки от Ваша страна, за да не става достояние на медиите! Благодарим!

Статус:  В процес

Сигнал за гараж-магазин който приготвя и продава топли закуски, отговаря ли на хигиенните изисквания и има ли съответните разрешителни за тази дейност

Начало
02.03.2023
ID:
2257

Искам да подам сигнал за функционирането на гараж- магазин за топли закуски, намиращ се на пл. Калоян 6 / 8 /, първи гараж в лявата страна на кооперацията, в частта гаражни клетки. Бивш зеленчуков магазин на картата . Основно посещаван от деца и ученици от близкото училище ОУ „Ан.Кънчев”. Гараж – магазинът е неугледен, мръсен – по пода пълзят мравки и хлебарки, без вентилационна система и санитарен възел. Хигиената е 0. Въздуха е с миризма на изгоряла мазнина. Хранителните и нехранителни продукти и парите се пипат едновременно от едно също лице без ръкавици. Въп

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

обяви от частни лица и кредитни институции

Начало
22.02.2023
ID:
2239

драга община Асеновград.За пореден път подавам сигнал. за състоянието на автобусните спирки в асеновград . отговорът ви на миналия ми сигнал беше меко казано избягване от отговорност.Няма промяна продължава лепенето безнаказано на всякакви обяви което ме навежда на мисълта че не сте взели никакви ама абсолютно никакви мерки кога най-после ще се задействате има начин няма воля от ваша страна

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Маса за събиране на подписи

Начало
21.02.2023
ID:
2236

До Кмета на гр. Асеновград Г-н Кмете, моля да отговорите на гражданите кой и на какво основание издаде разрешение на партия Възраждане да постави маса за събиране на подписи пред Манастир " Света Петка" на 19.02.2023 г. по време на организираният от Община Асеновград Поход-поклонение? Ако такова не е издадено, моля отговорете защо никой не предприе мерки за премахването й? Очакваме отговор и на питането ни отпреди месец за стопанисването на двата общински имота - хижа "Момина сълза" и бивш лагер "Гонда вода", които се рушат Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител