В процес 192 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Градски транспорт

Начало
15.04.2024
ID:
3299

Предлагам, в най -скоро време, общината да постави на всички спирки ,на градския транспорт ,график на автобусите по линия 4,2 и 1 Не може един ден в 13,50 да има 4 ,друг ден в 14,10,това не е нормално,излизаш от работа като мислиш ,че има в 13,50,защото предния ден е било така, но се оказва ,че не е... Ако не ще предприема други мерки...и ще дам гласност..по всички възможни медии

Статус:  В процес

Плащане на такси и задължения

Начало
11.04.2024
ID:
3284

Може ли да бъде включено плащането на задължението за гаражни клетки в системата за плащане ePay.bg.Във фактурата за плащане липсва партиден номер и това прави невъзможна регистрацията в системата.Смятам, че е възможно това, както е с другите плащания на местните данъци и такси.

Статус:  В процес

Поставяне на къщички за птици

Начало
20.03.2024
ID:
3231

Здравейте, пиша това предложение от името на Общински младежки съвет- Асеновград. Ние бихме искали разрешение да поставим къщички за птици (приложение в снимките). Къщичките ще бъдат 6 на брой и ще бъдат разположени и в двата парка. Ще захванем къщичките с видии, като предварително са лакирани за максимална издръжливост. Бихме били много благодарни, ако получим разрешение. Поставянето на къщички е предвидено за 20.03 в 17:00 ч.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Достъп до библиотеката за родител с детска количка

Начало
12.03.2024
ID:
3215

Няма достъп до градската библиотека, ако си родител с детска количка. Нямаш възможност да се качиш нито от общината, нито от улица Раковска. Моля, нека да се вземе под внимание и да се поставят релси за количка.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Почистване на улиците

Начало
01.03.2024
ID:
3194

Здравейте! Отправям предложение за почистване на колкото се може повече улици в града, понеже са много прашни и все още опесъчени след предприетите мерки против заледяване през изминалата зима. Проблемът е осезаем, особено за пешеходци и колоездачи, а дори е и видимо с просто око (ляво и дясно до тротоарите на почти всяка улица има ивица от натрупан прахоляк/пясък). Благодаря и честита Баба Марта!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Проект ХАРМОНИЯ за Климата за РБ съгласуван 2005-2018 г от ЕС и РБ с чат за Община Асеновград

Начало
18.02.2024
ID:
3171

до КМЕТА на ОБЩИНА АСЕНОВГРАД чрез Главния Секретар Г-н Петър Д. Иванов Копие: Екс Кмет и екс Председател на ОбС г-н Светозар Шуманов Относно: Преписка в Общината към Кмет и в ОбС Уважаеми Г-н Иванов, По заявената от Общината Готовност да ползва нови енергийни системи в рамките на Проект Хармония за Климата получени предложения в Общината 2018 , координирани 2022 г с Отдел Проекти и последно обсъждани със Зам.Кмет Финанси и Председател на ОбС с пълни данни с вх. М-22/24.04.2023 за да може Общината да ползва нова енергийна система за независимо ел. захранване на региона и Уличното Осветление както и независимо ел.захранване на Обществени сгради ( особено започнатите и неприключени от 2000 г по списък от екипа на Кмета) както е описано в предложеното 2018 по 5 РП на ЕС Програма по

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Не уредени кръстовища

Начало
16.02.2024
ID:
3170

Кръстовищата на Улиците Сава Катрафилов, Костадин Балтов, Атанас Маринов и Кочо Честименски с ул Иван Вазов и Дунав преди години бяха регулирани със знак СТОП. Знаците бяха отрязани и откраднати предполагам, и сега понеже не са регулирани предимствата особенно с ул. Иван Вазов като по натоварена, е предпоставка за инциденти. Моля да се помисли за поставяне на знаци Стоп на съответните кръстовища.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Предложение за "легнал полицай"

Начало
15.02.2024
ID:
3165

Уважаеми представители на общината, Искам да изразя своята загриженост относно безопасността около ДГ "МИР" в квартал Изток. Предлагам поставянето на "легнал полицай" в близост до детското учебното заведение, за да се подобри контролът на движението и безопасността на децата. Това би помогнало да се предотвратят евентуални опасности и създаде по-спокойна обстановка в района. За съжеление само поставените табели и знаци не помагат в случая. Благодаря ви за вниманието към този въпрос. С уважение,

Статус:  В процес

Опастност

Начало
08.02.2024
ID:
3140

Здравейте, Пиша ви относно проблем с преминаването на МПС по ул. Св. Св. Кирил и Методий в посоченият участък, по който движението би трябвало да се извършва двупосочно. Видно е от снимката направена днес, че паркиралите коли възпрепятстват това двупосочно движение, което е предпоставка за произшествие. Паркирали по този начин коли на същия участък има денонощно. Не съм специалист, но според мен считайки ширината на пътното платно,за да се избегне конфликт между движещите се автомобили, това трябва да е забранено. Надявам се на скорошни мерки от компетентните органи. Хубав ден!

Статус:  В процес

Реорганизация на контейнери за смет БББ на ул Цар Иван Асен

Начало
06.02.2024
ID:
3133

Контейнерите за смет на паркинга на БББ на ул.Цар Иван Асен могат да бъдат преместени на свободен участък на срещуположната страна. ,където няма да пречат за паркирането и ще има по -лесен достъп за автомобилите по сметосъбиране.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител