В процес 148 Приключени 2632

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Отново изхвърлени кучета

Начало
19.05.2024
ID:
3388

Пускам сигнал за ПОРЕДНИ новопоявили се кучета. Най вероятно изхвърлени. Намират се след село Патриарх Евтимово, първата отбивка в нивите. Кученцата са четири, три малки и едно голямо( предполагаме майката). Настоявам да бъдат включени в програмата за овладяване на популацията на безстопанствените животни на територията на Община Асеновград. За да се избегне нова популация. Моля за адекватни мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Тротоара прет магазин " Т Маркет"

Начало
17.05.2024
ID:
3385

Пред магазин " Т Маркет" става все по трудно преминаването по тротоара, заради хората които продават зеленчуци! Преди магазина от павилионите се минава трудно, защото почти не остана тротоар за пешеходците, сега и пред магазина едвам се разминават хората! Почти е невъзможно да минат майки с колички или хора в неравностойно положение на тези две места! Моля да се проучат нещата и да се направи място за пешеходците!

Статус:  В процес

Паркират на стената на язовира в кв. Долно Воден

Начало
17.05.2024
ID:
3384

Рибарите идват с колите си да ловят риба и паркират на стената на язовира. Имаше съществуващи табели сега като няма като им се направи забелешка, казват язовира да не е ваш. Когато вали свалят цялата кал на ул. Язовираска.

Статус:  В процес

Нападащи кучета

Начало
15.05.2024
ID:
3383

В село Тополово, на площада и в близост до училището има безстопанствени кучета, които нападат хората. Не можем спокойно да излезем до магазина дори, пък какво да говорим да излезем с децата си до детската площадка. Кметицата каза, че няма какво да направи, сиреч няма отношение. Всеки ден чуваме за хора, които се оплакват от нападение от страна на кучетата. Този проблем не е ден-два. Какво трябва да се случи, за да се вземат адекватни мерки и тези кучета да не са тук?! Моля за адекватни мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Не работи бутона на пешеходния светофар

Начало
15.05.2024
ID:
3382

Бутона на пешеходния светофар не функционира. На мястото ежедневно пресичат ученици.

Статус:  В процес

Копчето на светофара все още не работи

Начало
14.05.2024
ID:
3381

От 10-на дни копчето на светофара не работи,обърнете внимание,от там минават много деца!

Статус:  В процес

Окосяване и дезакаризация

Начало
12.05.2024
ID:
3379

Отговорът на предишният ни въпрос го знаем много добре, знаем на коя дата уж се е окосявало и е правена дезакаризация в района кв. Изток! Тук въпросът е друг, това е правено само в отделни части на квартала, по главните и видни улици, по детските площадки ! Сигнализираме ви, за да си изпращате наблюдател, за да следи за качественото изпълнение на задачите! Ние от бл. 2 ви сигнализираме, че тук, около и до този блок , не е окосявано и пръскано тази година! Същото е състоянието и около близките 4-5 блока! Работата се върши "през пръсти". Сами трябва да се грижим за това, за да защитим децата си и нас самите! В предни години това се правеше поне веднъж, а в още по-минали години всеки месец!!!!!!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Отново изхвърлени

Начало
12.05.2024
ID:
3378

Здравейте! Около Язовира за последните седмица има изхвърлени над девет кученца ( най вероятно от близките села). Желая да бъдат включени в програмата за овладяване на популацията на безстопанствените животни в Община Асеновград. Проблема в града и селата нараства. Моля за адекватни мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО

Начало
11.05.2024
ID:
3377

До кмета на община Асеновград. Моля да бъде обърнато внимание за спешна проверка на място във връзка със незаконно строителство на ул.Крива 34 гр.Асеновград .Собственици на имота Васил и Живка. По въпроса са подавани и други сигнали от други съседи и имат заповед за бутане на строежа ,но без резултат и последващи действия от компетентните органи . Още колко години трябва да чакаме ? Собствениците поставиха покривна конструкция от ламарина , която излиза от рамките на тяхния имот и заема част от ул.Крива . И в момента имат намерения да я заградят с ограда , което намалява още повече от ширината на пътя и ния трябва да летим ли ? Нали имат заповед за бутане защо продължават да си правят каквото си искат ? МОЛЯ ЗА СПЕШНА ПРОВЕРКА

Статус:  В процес

пропална път

Начало
11.05.2024
ID:
3376

Здравейте пиша Ви за трети път за тоя пропаднал път, един път е отремонтирана некачествено по време на избори сега никой не се отзовава на място, след като е пропаднал пак. След всеки дъжд пропада повече не мога да си изкарвам колата от гаража за да ходя на работа, винаги се правят работи на половина и затова са потърпевши гражданите, а общината се хвали за напревена улица. БРАВО!

Статус:  В процес