В процес 55 Приключени 1943

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Бус спрял на пешеходна пътека

Начало
22.05.2023
ID:
2455

Часът е 7:35, на ул. Иван Асен втори, на пешеходната пътека срещу ул.Пере Тошев (пред хранителен магазин) бус беше спрял със запален двигател, без шофьор или пътник вътре. Нямаше никаква видимост от това, пешеходците нямаше как да минат без риск по пътеката.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Гробищен парк

Начало
20.05.2023
ID:
2452

Гробищните паркове са в безобразно състояние. Видно е, че не се поддържат от общината. Въпросът ми е, ЗАЩО?

Статус:  В процес

Градски транспорт

Начало
20.05.2023
ID:
2451

Имам няколко въпроса *Каква е причината линия№4 да не е редовна и почти ежедневно да има по един автобус, вместо два? *При неизпълнение на задълженията си превозвачът понася ли санкции и най-вече какво е името на фирмата превозвач? Защото поради липсата на редовен градски транспорт гражданите, спонсорират таксиметровите компании. А такситата висят като лешояди по спирките на градския транспорт. *Защо концесионният договор не е публичен? *По какъв начин общината контролира дейността на превозвача?

Статус:  В процес

Неправилно паркиране на автомобили на автобусна спирка

Начало
20.05.2023
ID:
2449

На 19/5/23 около 19:10 надвечер чаках автобус на спирката на Ботьо срещу бензиностанция Шел до гарата. На спирката бяха паркирали 2 автомобила, след което спря трети. Когато на спирката се подреди и четвърти автомобил вече се изумих тотално на наглостта им. Подобна беше ситуацията на стария съвет, където слезнах, но там бяха паркирали само 2 автомобила.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Коте, нуждаещи се от спешна ветеринарномедицинска помощ

Начало
19.05.2023
ID:
2448

Позната, Мария Горанова, е намерила бездомно коте, цвят тигров, на видима възраст около 2 месеца, в безпомощно състояние на улицата. Настанено е веднага във ветеринарна клиника Заравет, Асеновград, ул. Христо Ботев 34. Тъй като животното е безстопанствено, следва да поемете грижата за него веднага щом можете.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Окастряне на клони от дърво

Начало
19.05.2023
ID:
2445

Моля да бъдат отстранени клони от дърво,които пречат за преминаването по тротоара и такива,които влияят на сградата-тераси. Благодаря!

Статус:  В процес

Кога ще решите проблема с ул.Велико Търново?

Начало
18.05.2023
ID:
2444

Колко километра трябва човек да вижда за да прецени дали да тръгне по улицата или да изчака колата отсреща? Не ви ли омръзна да бездействате? Променихте пътя с предимство на кръстовището и си мислите, че променихте нещо! Да ама, не. Сложете поне един знак забрането спиране и паркиране поне да можем да звъним на полицията (не че ще дойдат де). Последни път като идвах в общината ми казахче, че нямате знаци и че чакате да се избере друга фирма. Това беше сиг преди една година. Никаква организация на движението и никаква дейност от страна на полицията. Имате слаб 2!

Статус:  В процес

Относно сигнал N2388

Начало
18.05.2023
ID:
2441

Въпреки,че имаме издаден план и проект относно същата срутена ,съседите правят всичко възможно ,за да не можем да си построим жилището.Нямат право да снимат имота ни,и нека си публикуват тяхната страна с техните незаконни постройки ,за които има заповед за премахване,но интересно защо от няколко месеца общината и зам.Кмета не предприемат никакви действия!

Статус:  В процес

неработещо осветление

Начало
18.05.2023
ID:
2440

Уличната лампа на ул. "Христо Ботев" 60 не работи качествено от 5-6 месеца. Непрекъснато светва и изгасва и това много притеснява живущите наоколо. Докато е светло, изведнъж е пълен мрак и дори и по- млад човек се стъписва от тази промяна! Надявам се да се намери кой да я отремонтира.

Статус:  В процес