В процес 79 Приключени 2382

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Инвестиционна програма 2024

Начало
06.12.2023
ID:
3014

Предложение за включване в Инвестиционна програма на Община Асеновград - 2024г. на обект: „Продължение на ул. Книжна фабрика, кв. Запад до включването и в кръгово кръстовище на бул. България“. В момента кръстовището на бул. България и ул. Лозница е изключително натоварено, не само от живущите в кв. Запад , а и от пазаруващи в Кауфланд, живущите в кв. Горни Воден и голяма част от живущите в кв. Долни Воден. При включване на улица Книжна фабрика в кръгово кръстовище на бул. България ще се осигури бърз достъп на живущите в квартала до главен булевард в направление Пловдив и център Асеновград. Ще се облекчи движението на кръстовище бул. България/ул. Лозница .

Статус:  В процес

Въпрос от село

Начало
04.12.2023
ID:
3013

Здравейте,притежаваме къща в село Врата,която се използва целогодишно с малки изключения.През лятото Ви каним на гости,но през зимата не Ви съветвам да приемете.Проблемът е в хубавият,бял и чакан сняг,защото вали и по черният път до къщата.Адресът е ул. Родопска 8А.Плащаме всички данъци и такси,а поради непочистена улица не можем да стигнем.Намираме се на 460 метра от основният път и се налага да носим деца и багаж на гръб и ръце.Преди време инж.Петров обеща съдействие в почистването,но / предизборно /.Моля за отговор,имаме ли законно право на почистване на улицата?С поздрави и пожелание за здраве и успех.

Статус:  В процес

Без улично осветление

Начало
02.12.2023
ID:
3012

С. Патриарх Евтимово ул Липа 4 уличната лампа не работи от 1 седмица

Статус:  В процес

Опасни съоръжения на детска площадка

Начало
02.12.2023
ID:
3011

Здравейте! МОЛЯ, за незабавни действия от страна на общината, относно счупена пъркалака на детска площадка, находяща се на Тутракан 12, Вече има пострадало детенце , защото има липсващи дъски на самата пързалка. Необходима е подмяна и на детски люлки, които не отговарят на никакъв стандарт , също така са налични скеляти пейки на които е необходимо да се сложат дъски . Ще бъдем благодарни , ако сигнала и желанията ни бъдат уважени. С уважение : Живущите на ул.Тутракан

Статус:  В процес

Училища Религиозни символи

Начало
02.12.2023
ID:
3009

Добро утро Бих искал да посъветвам администрацията относно възможността за поставяне на религиозни символи като кръст, рисуване с Дева Мария и т.н. в училищата, детските градини, за да се повиши осведомеността за нашата православна религия. Тъй като този въпрос е много важен, други градове вече го правят. Благодарим ви

Статус:  В процес

опасни дървета

Начало
02.12.2023
ID:
3008

По цялата дължина на ул Д. Стоилов са надвиснали клони от дървета над новия и хубав тротоар и над уличното платно.Същите създават опасност както за пешеходци така и за автомобили.

Статус:  В процес

Асфалтиране и осветление нов квартал Изток(срещу бензиностанция Петрол)

Начало
02.12.2023
ID:
3007

Здравейте, искам да попитам има ли план за асфалтиране на улиците и поставяне на улично осветление в новия квартал срещу бензиностанция Петрол? Ако има ,то какъв е срока му? Благодаря!

Статус:  В процес

Незаконно строителство от съседи

Начало
01.12.2023
ID:
3006

Допълнение към моя жалба с входящ номер 94-И-360 в която съм описал за незаконно построена двуетажна къща на мястото на плевня за нарушаване на отстоянието за струпани дърва и други боклуци на ограда от керпич която е вмое място и направена с мои средства и това води отмиване на керпича от дъждовете и до нейното срутване В последствие беше направен временен навес от талпи и найлон на стената на моя сграда която е на синор (със разрешително от предишните собственици за моята сграда) тоест не се спазват никакви законови разпоредби Считам че жалбата ми ще бъде разгледана и проверена на място и че ще бъда уведомен С Уважение .

Статус:  В процес

Малки кученца, които имат нужда от помощ

Начало
29.11.2023
ID:
3004

Изоставени 8 бр. малки кученца на адреса по-горе. Спешно трябва да бъдат прибрани, малки са и няма да оцелеят там.

Статус:  В процес

Опасна спирка намираща се пицария “Раш”

Начало
29.11.2023
ID:
3003

Изключително опасна спирка намираща се до пицария “Раш”. Съоръжението за мястото на реклами в самата спирка е изпочупено и в него се намират оголени жици с високо напрежение. Предприемете незабавни действия, за да бъде предотвратен инцидент. Макар и захранването да бъде включвано с нощното осветление на града, това не дава гаранция, че няма да има инциденти. Това не е от днес, нито от вчера! Вече 6 месеца стои по този начин и е въпрос на време, някое любопитно дете да докосне жиците!

Статус:  В процес