В процес 78 Приключени 1033

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Няма улично осветление

Начало
20.01.2022
ID:
1396

Как може да ме уведомявате за сигнал с номер 1363, че проблема е решен при положение,че всичките пет улични лампи продължават да Не светят!!!Погрижете се да светнат!Прилагам снимки на уличното осветление на "решения"проблем!!!

Статус:  В процес

Крив стълб на лампа

Начало
20.01.2022
ID:
1395

На ул.Георги Ангелов 9 на уличната лампа е крив стълба и е опасна.

Статус:  В процес

Без осветление

Начало
20.01.2022
ID:
1394

След като писах, че на ул. Ангел Кънчев в кв. Долни воден няма улично осветление, днес получих отговор, че проблема е отстранен. Само че светят само първите 2 лампи на улицата от там нататък до парка с чинара е тъмно.

Статус:  В процес

все още не работещо осветление младежки дом

Начало
20.01.2022
ID:
1393

въпреки , че предният сигнал бе закрит като приключен и отремонтиран , не съм сигурен , че това е така .

Статус:  В процес

Куче в беда

Начало
20.01.2022
ID:
1392

Куче, което има нужда от помощ. От ухото му капе кръв.

Статус:  В процес

Преливащи Еко комунали за разделно събиране

Начало
17.01.2022
ID:
1391

Здравейте, Искам да подам сигнал, че от преди нова година кошовете Еко - за разделно събиране, не са били изпразвани нито веднъж. Кошовете приливат, а хора като мен живеещи в близост няма как да си изхвърляме отпадъците за рециклиране и вече летят навсякъде около улиците там. Това е безумие. Искаме да живеем правилно и да рециклираме, а дори не ни се дава шанс. Кошовете залепени точно до тях за битов отпадък обаче се събират, трябва да се направи нещо по въпроса, защото от много време преливат и хората са принудени да хвърлят огромния си отпадък, който може да се рециклира в битовия, а това е напълно ненужно! Моля заемете се и решете проблема!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни отводнителни шахти

Начало
16.01.2022
ID:
1388

На улица "Нишана" между № 4 и № 14 се наблюдава следното: 1. В средата на пътното платно се е отворила опасна дупка около капака на канализационната шахта и създава опасност от пропадане. Дупката е трудно забележима за преминаващите автомобили и пешеходци и нараства на диаметър с всеки изминал ден. 2. Запушен с пясък и наноси е линейният отводнител в близост до шахтата в т.1 (непосредствено под склона на "Нишана" 14). През изминалите дъждовни дни отводнителната система на практика не работеше, като вместо това водата се стичаше безконтролно надолу по улицата, оставяйки след себе си кална диря. 3. След полагането на паважа по улицата, слягането на пътя доведе до пропадане при спускане в частта на пътя до линейния отводнител, което нанася щети на много автомобили.

Статус:  В процес

Улично осветление

Начало
15.01.2022
ID:
1387

На улица Стою Шишков над стълбите не помним кога за последно имахме улично осветление.Особено през зимните месеци е доста неприятно.Моля да се разреши проблема в най кратък срок.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Продължаващ проблем с чистотата

Начало
15.01.2022
ID:
1386

Близо месец след подаден сигнал с номер -1336 и обещание от ваша страна за преместване на контейнерите, положението с мръсотията продължава да е трагично!!! Моля ви за спешни мерки! Това бунище е 2 метра пред прозорците на живущите на княз Александър Батенберг 78. Мястото на тези контейнери не е там! Цял град идват с бусове, камиони и каруци и си изсипват боклуците на метри от погледите ни.Приложените снимки показват "картината ",която десетки живущи са принудени да виждат всеки път ,поглеждайки навън. Още колко трябва да търпим това безобразие!? МОЛИМ ВИ ЗА СПЕШНИ МЕРКИ И НЕЗАБАВНО ПРЕМЕСТВАНЕ НА КОНТЕЙНЕРИТЕ!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

опасна дупка

Начало
15.01.2022
ID:
1385

Живея на ул. „Кирил и Методий” 28.Точно под прозореца – на 2 м от него има голяма и дълбока дупка на улицата. Всяко преминаване на леки и лекотоварни коли /целият трафик от източната част на града – въпреки забраната за ляв завой посока Смолян, е по тази улица – сигнализирайте КАТ !/ се чува и усеща като лек трус. Като резултат имам напукани тавани и стени. И страх от хвърчащи камъни към прозореца. На 20 м. по нагоре, на ул.”6ти Януари” има пропаднал капак на канализационна шахта, точно по средата на улицата. Тировете минавайки през нея, също предизвиква сеизмичен вълни, които ронят основите на камбанарията на църквата „Св. Василий Велики”.

Статус:  В процес