В процес 94 Приключени 2818

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасно дърво

Начало
17.07.2024
ID:
3563

Моля да бъде отрязано дървото ( акацията ) , намираща се на ул полк. Дрангов 58. Клоните са големи и нестабилни, постоянно се чупят и пречат на фасадата на къщите, а в основата има кран за вода, който вече е доста надигнат и е въпрос на време да се наводним. Ако се извади и дънера, бих засял друго дърво. Моля молбата ми да бъде удовлетворена

Статус:  В процес

Дупка

Начало
17.07.2024
ID:
3562

На новия пазар има голям участък от асфалта, който липсва.

Статус:  В процес

Непочистени отпадъци от контейнер за разделно събиране

Начало
17.07.2024
ID:
3561

Жълтият контейнер за разделно събиране на кръстовището на ул. Захари Стоянов и ул. Асен Карастоянов най-редовно прелива от боклук. Как се очаква да рециклираме?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Дупка в асфалта

Начало
17.07.2024
ID:
3560

На кръстовището на улица Захари Стоянов и улица Асен Карастоянов има огромен участък от пътния асфалт, който липсва. Авария имаше преди доста време. Кога ще бъде възстановен асфалта?

Статус:  В процес

Поставяне на изкуствени неравности

Начало
16.07.2024
ID:
3557

Ние живущите на ул .Стоян Джансъзов желаем да направим предложение за поставяне на няколко изкуствени неравности по пътя към кв. Долни Воден. Има поставена вече една , но тя е крайно недостатъчна да обхване целият път свързващ ж.к Запад с кв. Долни Воден. Шофьорите не се съобразяват със скоростта , която трябва да се движат. Има много деца и е опасно пресичането като се има предвид високата им скорост. Нека не рискуваме да стане инцидент без значение дали с деца или с хора на друга възраст.

Статус:  В процес

Опасно дърво

Начало
15.07.2024
ID:
3556

Изпращам ви сигннал за паднало дърво и разрушена ограда в парка срещу училище Христо Ботев!Надявам се за бърза реакция! Моля подобрете функицията на сайта за да може да се качват по-голям различни формати снимки!

Статус:  В процес

Пропаднали шахти на ул.Свети Кирик, кв.Горни Воден

Начало
15.07.2024
ID:
3555

Искам да сигнализирам за 3-4 пропаднали шахти на ул.Свети Кирик, кв.Горни Воден. Това е главната пътна артерия на квартала и пропадналите шахти създават предпоставки за ПТП или сериозна повреда на МПС. Моля общината да вземе необходимите мерки и шахтите да бъдат поправени. Пътя е новоизграден, би трябвало все още да е в гаранционен срок!

Статус:  В процес

НЯМА УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ 6 МЕСЕЦА

Начало
14.07.2024
ID:
3554

С най-Добри намерения, писах на 9. Април по този въпрос, отговор получих на 8 юли тази година... положението е много зле явно и при вас няма кой да работи ... по закон отговорът трябва да е в 30 дни , но.... явно трябва да се сигнализира другаде може би ... благодаря Ви !!! Времето е за събори .... не за проблеми .... бъдете здрави

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Паркиране на тревна площ

Начало
13.07.2024
ID:
3553

Безумно паркиране на бул. България 5. Редовно на тревните площи на този адрес има паркирани автомобили, но този от снимката просто бие всички до момента с увереността си за безнаказаност. Бих искала, вероятно и много други мои съграждани, да живея в чист и подреден град, но все повече се сблъсквам с хора, които смятат, че са над закона и са неуловими. Моля, Община Асеновград, да започнете да прилагате законите и да се погрижете хората, които ги е грижа за града да имат основание да останат да живеят тук! Поемете отговорност и нека нарушителите разберат, че има закони и те трябва да се спазват. Благодаря Ви!

Статус:  В процес

Отсечени дървета в Долнослав до вековните чинари

Начало
13.07.2024
ID:
3552

Хората в Долнослав са възмутени от отсичането на дървета в района на параклис Св. Пантелеймон и аязмото до вековните чинари. Отсечени са четири дървета - две големи акации, един орех и една съвсем здрава череша. Тези дървета пазеха сянка в горещите летни дни, а сега е голо и неприветливо. Дърветата не са в частен имот, което означава, че са отсечени незаконно. До колкото знам това е било разпоредено от новия Отец на селото, който не е съгласувал това с никой. Моля проверете случая и наложете санкции на който трябва. Ще очаквам развитие на случая!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител